Screamingdelkims.se

Om

Om du är ute efter en hemsida som koncentrerar sig på musik – och särskilt elektronisk musik – har du absolut hittat rätt. Jag bara älskar elektronisk musik från alla perioder, allt från 70-tal som Kraftwerk till lite mer modern musik som Aphex Twin. Jag försöker även mig på att göra min egen musik ibland men jag skriver inte mycket om det. Istället fokuserar jag på teknologi och nya trender som påverkar hur alla som gör musik använder sig av, vare sig det är proffs eller hobbymusiker som jag själv.

Här kommer du att hitta artiklar som har med musik att göra på ett eller annat sätt men jag skriver också om allt som intresserar mig. Jag vill skriva på ett så autentiskt sätt som möjligt så att jag alltid är ärlig med mina läsare, så allt jag bloggar om är något jag verkligen är intresserad av. En del av innehållet har med själva musiken att göra och hur jag som ett fan av musik upplever mina favoritband och deras bästa låtar. Annat är lite mer tekniskt men jag skriver ändå alltid på mitt helt unika sätt som ämnar att hålla det lättsamt och underhållande.

För egen del jobbar jag inte inom musik på något vis så därför är det lite extra roligt att kunna ägna min fritid åt något jag älskar. Jag skriver visserligen inte heller professionellt men jag har alltid haft minst en blogg på gång sedan början 2000-talet så förhoppningsvis är min stil lätt att läsa även om jag oftast skriver för egen del. Självklart är det roligt om andra gillar det man skriver även om man först och främst skriver för egen del. Jag anser själv att när man skriver på ett ärligt och autentiskt sätt lyser det igenom i texten och gör det roligt för läsaren.

Läs vidare om du också älskar musik och vill läsa artiklar som talar om vårt favoritämne, nämligen elektronisk musik. Hoppas att du gillar vad du läser och kanske får några bra idéer för dig själv och din egen musik.